Tuesday, October 11, 2011

PREMIUM BEAUTIFUL SHORT BRA 2

Assalamualaikum…

Juz wanna share about diz topic. Sebelum ni, ada yang tanya pada saya “apsal la mahal giler harga premium short bra ni???Giler ke ape memahal cam ni? What??? Bra rm480? Bra rm528?Oh my God!!! Leh pitam ngan harga cam ni!”

By the way, b4 u olz pitam dengan harganye, meh sy nak berkongsi kehebatan premium short bra daripada bra biasa. Acelly, premium short bra ni same je fungsi seperti long bra premium beautiful. cume bezanya…ia short bra.

HEBATNYA PREMIUM SHORT BRA

1.Fabrik bersulamkan FIR

- Melindungi badan daripada sinar UV dan menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme.

- Menganjalkan payudara. So, bila anda dah pakai premium short bra ni..anda akan rase payudara anda lebih anjal, pejal, dan mantap.

- Bagi payudara kecil, ia dapat membesarkan payudara anda.

- Bagi payudara besar, jgn risau. Ia bukan besarkan lagi payudara anda tetapi ia memberi payudara anda lebih anjal,mantap, dan mempunyai lurah lebih dalam berbentuk ‘m’. Berasaskan ilmu yang dipelajari, para suami lagi suka bila payudara isteri mempunyai lurah yang lebih dalam. Serius! So, para isteri, cepat-cepat dapatkan premium short bra. Suami pasti lagi sayang. :)

2. 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik

- Menampung payudara supaya tak jatuh dan terletak pada kedudukan yang betul.

- Dalam lapisan cawan coli mempunyai chitosan yang diperoleh daripada kuku kaki ketam dari dasar lautan Jepun yang berfungsi untuk mencegah kanser payudara.

3. Mempunyai rawan keluli

- Rawan keluli bersifat elastik. Ia bukan sejenis seperti pada bra biasa.

- Ia boleh diregangkan 360 darjah. So, rawan keluli ni boleh dilentur, dilipat, or whatever..sebab ia bersifat lembut. So, ia takkan patah, rosak, dan menekan bawah payudara anda.

- Ia menegakkan dan mengukuhkan kedudukan payudara anda.

4. Berkuasa mampatan

- Rekabentuk premium short bra mempunyai mampatan dan tegangan di bahagian depan dan meningkatkan garis payudara serta menyokong bahagian dada. So, bila anda pakai premium short bra ni, anda akan rasa payudara anda terletak dalam cawan bra dengan betul.

5. Mengurangkan lemak di bahagian belakang badan

– Rekabentuk yang mampat dan tegangan pada bahagian belakang dapat mengurangkan lemak yang terdapat pada bahagian belakang anda.

- So, lemak dibahagian belakang tu boleh dialihkan. So, tak de la payudara kat belakang plak. haaaa!!! cam ner nak alihkan lemak badan dibelakang ? Saya ada caranya. Saya boleh bantu anda. :)

6. Kuasa serapan yang baik

- Anda boleh pakai sampai 1 minggu baru basuh pun tak pe. Sebab ia serap peluh dan bau…So, memang tak berbau. Pas pakai, korang kipaskan je. Sangat mudah!

7. Banyakkan air susu

- Wanita yang tengah pregnant or breastfeeding, lagi elok menggunakan premium short bra sebab ia mempunyai sinar infra merah jauh (FIR).

- FIR ini bertindak balas dan akan mencairkan susu yang beku pada payudara anda, melancarkan, dan memperbanyakkan lagi air susu payudara anda. So, baik untuk bayi anda.

8. Tak gegar!!

- Apabila anda pakai premium short bra ni, anda tak akan rasa ‘gegar’ pada payudara anda. Tak percaya? cuba sekarang ni korang lari setempat? gegar ke tidak???? Haaaaa!!! GEGARKAN!!!! Tp, kalau anda pakai premium short bra ni, lari setempat ke..berlari ke…CONFIRM TAK GEGAR! MANTAP GITU! Serius!

9. Tahan sehingga 10 tahun.

– berbaloi-baloi! Tak rugi membelinya!


HARGA PREMIUM SHORT BRA

SAIZ KECIL : RM 480

SAIZ BESAR: RM 528

PERCUBAAN DAN RUNDING CARA PERCUMA

SAYA SEDIA MEMBANTU ANDA!!

No comments:

Post a Comment