Thursday, August 25, 2011

wayang time


salam...

hari ni nak kongsi pasal wayang pulak...

pada 23/08/2011
aku pergi ke midvalley untuk jumpa dengan encik farid..
nak buat date the THE CARS 2
aku tak sempat pun nak ambik gambar dengan dia....
dia dah selamat sampai kat bumi kenyalang petang semalam




cerita ni best...memang best...untuk hilangkan tension



pada 24/08/2011

aku pergi ke KLCC pula nak tengok movie THE SMURF
cerita ni memang best sangat2..
semalam sedang aku round2 dengan kazen aku n kak faiz..
aku ternampak



tapi aku tak ambik gambar dengan dorang berdua ni la....sebab aku tak minat
tapi diana memang cantik....farid pula....ermmm....dengan jambang dia...
ermmm...macam tak kemas la pulak...

apa2 pun..memang susah nak cari tempat nak berbuka puasa kat KLCC..penuh..full house...
last2 kami makan kat restoran vietnam....
sempat la juga aku ngan kazen aku bergambar...
dah la waiters2 nye lelaki yang hensem2..fuh..

masa aku nak tunggu pukul 9, aku pun bergambar la kat poster THE SMURF tu...
dalam aku asyik2 bergambar,
datang la 2 makhluk tuhan yang hensem ni...

HAFIZ HAMIDUN DAN MUAZ MUZIKFM

memang hensem la muaz tu....
terjatuh tangga aku..eh..terjatuh cinta
tapi cepat2 ingat encik farid balik...hehehehe...

ni nak share gambar malam tadi tapi aku combine semua la
sebab kalau satu2 lambat sebab gb dia besar...so.....
enjoice........


















first income


salam..

hari ni aku rajin cikit nak post banyak2.....

pagi ni nak share my first income in bisnes...



syukur alhamdulliah ku dapat 4k this month...tambahan untuk raya

sebab tu aku kata ,berbaloi kalau buat bisnes ni..
thanks to kak ina yang banyak bagi dorongan dalam buat bisnes ni..
insya allah,aku akan tingkat kan lagi usaha dalam mengubah hidup kepada yang lebih baik....

wanna know how i get this 4k??

simple...just pick up the phone and dial 017-2358320...
we show you the easy and halal way to get your own money...
no cheating or stealing others money...


premium beautiful baju dalam ajaib


salam

pagi ni aku nak share sesuatu yang istimewa...
aku ambik video ni dari youtube...
aku tau pasal video ni pun dari Ahmad Saufi Mat Ali


enjoy....





Monday, August 22, 2011

turun berat badan?


salam

sebelum ni aku ada post mengenai penurunan berat badan aku...
ramai la juga yang tertanya2 cara nya...
sekarang aku nak post balik apa yang aku ambik untuk turun kan
berat badan tanpa sebarang masalah...

aku guna 2 benda ni je....



PB



LACTOLITE

dua benda ni...memang berbaloi kalau dah ambik

contoh terdekat,
aku ambik dua benda ni dalam masa tak sampai sebulan, berat aku 11 kg dah turun..
so bagi aku berbaloi-baloi berbanding nak ambik terapi atau sebarang treatment...

mula2 dulu aku pun tak percaya benda ni
tapi lepas tengok hasilnya pada kak ana,
aku terus rasa teruja nak try..

sini aku nak post balik bukti2 yang menunjukkan dua benda ni mujarab sangat2...














ni la kak ana


orang kata, kalau tak cuba macam mana nak tahu hasilnya...

semua benda ada risiko, yang penting tanya diri sendiri...
puas hati ke dengan apa yang ada sekarang?

memang la kena bersyukur dengan apa yang ada
tapi tak kan la kita tak nak berubah kepada keadaan yang lebih baik kan...

so, for me, i will do the best for myself.. no matter what other say..


Thursday, August 18, 2011

rezeki tergolek??

salam

pagi ni aku nak share something....

semalam aku buka email, aku dapat jemputan movie



kat midvalley...

yang ni aku pegi dengan kazen aku....
pas tu pagi tadi aku buka email, aku terima jemputan movie