Thursday, December 1, 2011

setelah sekian lama

salam semua

fuh..lama dah tak masuk dalam blog ni...

tapi tak pe...tujuan nak update blog hari ni tentang perkembangan pemakaian PB dan Lactolite..


sebenarnya aku baru je dapat beberapa feedback yang positif dari kawan-kawan yang guna PB dan minum lactolite ni...

seronok je dengar bila dorang cerita sebab dorang dah alami sendiri pengalaman tu...kata orang benda baik harus dikongsi kan bersama



antara feedback yang aku terima:

1. kazen aku ni seorang polis, so dia makan tak ikut time la..jadi sejak dia kahwin, dia asyik makan je walaupun tengah malam...tapi dalam dia happy2 tu, mesti la ada rasa sedih sebab semua orang komen badan nya semakin berisi..dia pun nak try ambik Lactolite... tak sampai sebulan, berat dia turun sebanyak 3 kg dan lactolite nya habis...dia call cakap nak ambik lagi...memang dia happy sangat dan aku pun tumpang happy sebab feedback nya positif...

2. aku ada sorang kawan kat sarawak...dia ni memang di kira berbadan besar juga la..jadi bila dia tengok gambar terbaru aku kat FB, dia terus mesej aku nak try lactolite..so aku pun pos kan la lactolite tu kat dia...tak sampai sebulan, dia call kata nak beli lactolite lagi...dia cakap lactolite nya tinggal sikit je lagi...aku tanya perkembangan, dia cakap seminggu dia ambik lactolite, 3 kg berat dia turun...perh..memang aku pun tak percaya bila dia cakap macam tu...

3. seorang kawan kat kampung...hari tu aku balik kampung, aku pun try la usha2 nak rekomen ambik lactolite sebab aku tengok lepas je dia kahwin, dia bertambah berisi. so, aku suggest dia ambik lactolite...dia ambik lactolite tu tapi baru je 2 paket dia minum, dia cakap dia tak tahan sebab dia asyik muntah2 dan pening2...dia kata tak nak ambik dah..tapi sebenarnya itu adalah kesan yang akan terjadi kalau anda ada banyak toksik dalam badan. so aku suggest dia ambik selang 2 hari...dia pun menurut perintah..

4. sepupu aku kat brunei...sebelum raya, dia ada pesan kat aku, dia nak sangat beli PB dan Lactolite...masa raya tu aku pun jumpa dia sebab dia balik kampung aku...so aku pun terangkan kat dia semua tentang PB dan Lactolite. masa tu aku tak dapat bagi PB dia sebab saiz dia tak de...PB dan Lactolite macam goreng pisang panas je. baru sampai stok hari ni, esok dah habis dah...so balik je kl, aku terus cari saiz dia...tak lama lepas tu, dia call. dia cakap nak beli 1 set PB dan 3 kotak lactolite sekaligus. kemudian dia nak jadi ahli. alhamdullilah...

5. aku sendiri...sepanjang pengalaman aku memakai PB dan Lactolite ni berat aku sentiasa turun..memang happy sangat...sekarang ni aku dah turun sebanyak 21 kg bila di total. memang best sangat rasa pakai PB dan minum lactolite. tak sia-sia aku korban kan sikit duit untuk kesan yang hebat.

memang banyak sangat feedback yang positif aku dapat dari pemakai PB dan Lactolite...so sekarang ada pakej FREE tau...ada sesiapa nak ikut pergi Vietnam dengan FREE of charges? sila daftarkan diri anda kat : dygathira@yahoo.com atau call 0172358320...ATHIRA

that's all for now.....

1 comment:

  1. Hi ! Awesome blog ! Done follow u . I will always support ur blog :D .

    http://secret-domokun.blogspot.com/

    ReplyDelete